COVERHOESJES.NL
CoverHoesjes.nl is dé online webwinkel voor de nieuwste covers en hoesjes met de beste kwaliteit leder voor smartphones en tablets. Bij ons profiteert u van een actueel assortiment met de hoogste kwaliteit en de beste service. We proberen ons te onderscheiden door op de eerste plaats, kwalitatieve luxe lederen hoesjes te verkopen. Daarnaast proberen wij producten aan te bieden die elders niet aangeboden worden. 

MERKEN
CoverHoesjes.nl is de officiële reseller van enkele kwaliteitieve covers en hoesjes merken zoals Pulledro, Bouletta en Perfeqt. Onze hoesjes zijn kwalitatief hoogwaardige producten die geproduceerd zijn met de filosofie functionaliteit, luxe en esthetiek. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige lederen producten zoals mobiele telefoonhoesjes, covers, tassen, portefeuilles, handtassen, aktetassen, laptop tassen, koffers, etc.

COVERHOESJES.NL KWALITEIT
Alle onze producten lederen producten worden uitsluitend vervaardigd door ambachtslieden die traditionel te werk gaan. Door hun jarenlange ervaring met leer zijn zij de experts op dit gebied, en dat kun je merken. Met de onze lederen producten zal uw smartphone een natuurlijke, luxe en elegante look krijgen. De lederen producten hebben het voordeel van duurzaamheid ten opzichte van andere kunststoffen. Naast de welbekende voordelen van leer zelf, zijn onze producten ontworpen voor elegantie, hoge duurzaamheid, grip en comfort. De ambachtslieden gebruiken alleen de beste elementen bij het maken van onze producten. Het belangrijkste element in het assortiment van CoverHoesjes.nl is ‘echt’ ‘kwaliteit’ leder. Alle elementen zoals hechtmiddelen, sluitingen, ritsen, etc. zijn zorgvuldig geselecteerd, bewerkt en gemonteerd. Alle covers en hoesjes worden uitsluitend op ambachtelijke wijze vervaardigd door ervaren medewerkers. Zij worden dan ook terecht “kunstenaars” genoemd. Wij doen er dan ook alles aan om haar kunstenaars gelukkig en gemotiveerd te houden. De zorgvuldige selectie van hoogwaardige producten en gemotiveerde werknemers zijn de sleutels tot het onze Kwaliteit. Heb je vragen over onze webshop ons assortiment of iets anders, mail ons dan gerust.