Heeft u vragen of mededelingen betreffende uw bestelling? Stuur bij voorkeur een e-mailbericht aan: info@CoverHoesjes.nl ook kunt u het contactformulier hieronder invullen. Graag met vermelding van uw naam en adres. Uw e-mailbericht wordt in principe binnen enkele dagen verwerkt, maar u ontvangt niet op ieder e-mailbericht een antwoord per e-mail; andere reacties zijn ook mogelijk.

1.1 Kan ik mijn aankoop ophalen in de CoverHoesjes.nl?
CoverHoesjes.nl heeft geen mogelijkheid de aankopen op een locatie af te laten halen. Wij hebben namelijk geen fysieke winkel. Alle orders worden verzonden vanuit ons depot in Assendelft.

1.2 Wat zijn de levertijden voor de CoverHoesjes.nl?
Uw bestelling wordt doorgaans binnen 1 werkdag verzonden indien deze op werkdagen vóór 16:00 uur is besteld, naar het door u op gegeven adres. Voor bestellingen buiten Nederland kan dit langer duren. Indien er een afwijkende levertijd van toepassing is wordt dit bij het product op de site vermeld.

1.3 Waar kan ik terecht voor vragen over het retourneren van mijn aankoop?
Wanneer uw artikel defect is of u hulp nodig heeft kunt u per mail contact opnemen met ons. info@CoverHoesjes.nl.
Retouren zonder toestemming worden niet in behandeling genomen. 

1.4 Kan ik mijn product retour sturen?
Volgens de Algemeen geldende voorwaarden zijn er situtaties waarin u na overleg met onze klantenservice uw producten kan retourneren.

1.5 Mijn product is defect of functioneert niet naar behoren, wat moet ik nu doen?
Als u een probleem heeft met het functioneren van uw aankoop verzoeken wij u om contact op te nemen met ons per mail via info@CoverHoesjes.nl. waar wij u graag verder helpen.

1.6 Kan ik mijn bestelling na betaling nog annuleren?
Als u onverhoopt uw bestelling wenst te annuleren kunt u dat altijd aanvragen bij ons info@CoverHoesjes.nl. Er is in verschillende situaties een mogelijkheid om een bestelling te annuleren, hierin hanteren wij de Algemene voorwaarden maar ook de klanttevredenheid weegt bij ons hierin heel zwaar mee.

1.7 Wat is het bankrekening- KvK en BTW nummer van CoverHoesjes.nl?
Het IBAN nummer van de CoverHoesjes.nl is: NL40ABNA0547857586 en staat op naam van Inspirar Media.
KvKnummer: 63164515
en BTW-Nummer: 855119962B01

1.8 Als ik een BTW factuur of kopie factuur nodig heb kan dat dan?
U krijgt altijd automatisch de factuur toegemaild als u een bestelling geplaatst heeft, mocht u een kopie factuur willen ontvangen kunt u deze altijd opvragen bij ons via email info@CoverHoesjes.nl.

1.9 Waarom staat mijn order in de wacht?
Als uw order in de wacht staat betekent dit dat de order voorbereid wordt om te worden verzonden. Als de order verzonden wordt ontvangt u hier van bericht

1.10 Staat uw vraag er niet bij?
U kunt contact met ons opnemen via het contact formulier hieronder op deze pagina.